Donatie

Met uw steun kunnen wij onze projecten uitvoeren en kansarmen in Namibië een toekomst bieden. Zeker in rurale gebieden waar de armoede het grootst is.

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig via iDEAL een bedrag vanaf € 5,- doneren. 

Bedrag

Bankgegevens:

BIC: INGBNL2A
IBAN: NL43INGB000 521 9398
RSIN nummer: 818116171

Maandelijkse donatie

Door vriend van Connected to Namibia (CTN) te worden, kunnen we de initiatieven van CTN ook op lange termijn continueren en verder uit te bouwen. Vanaf € 5,- per maand wordt u vriend en krijgt u  vanzelfsprekend onze nieuwsbrieven gemaild of toegestuurd.

Klik hier voor onze overeenkomst periodieke gift wanneer u ons wil steunen.

Fiscale voordelen

De inspecteur van de belastingdienst heeft in 2007 onze stichting aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat voor de successiewet een bijzonder laag tarief van toepassing is. De bijdrage aan Connected to Namibia foundation zijn voor de Inkomstenbelasting fiscaal aftrekbaar.

Er bestaat ook een mogelijkheid om de bijdrage volledig aftrekbaar te maken. Daarvoor dient een overeenkomst voor beide partijen worden opgesteld te worden, waarin men zich verplicht om gedurende minimaal 5 jaar een jaarlijkse schenking aan Connected to Namibia te doen. Deze schenking heeft derhalve het karakter van een lijfrente.

Het bedrag van de periodieke schenking is daardoor, onafhankelijk van de hoogte, volledig voor de inkomstenbelasting aftrekbaar.

De schenking geschiedt onder de voorwaarde dat de lijfrente-termijnen ongelimiteerd en voor de volle looptijd van de aangaande verplichting, als gift voor de schenker, aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Vanaf 2014 is een notariële akte hiervoor niet meer nodig.

De lijfrente zal ook eindigen wanneer de schenker mocht komen te overlijden.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail ons gerust.
info@connectedtonamibia.nl